Over Kinderpraktijk Eindhoven

Kinderpraktijk Eindhoven Logo

 

Daniëlle Relouw Orthopedagoog NVO en IMH generalist

Voor meer informatie over mijn achtergrond kunt u vinden op mijn LinkedIn pagina.

Mijn droom was altijd om een eigen praktijk te hebben. Het begeleiden van kinderen en ouders, is mijn vak en mijn passie. De persoonlijke benadering, de flexibiliteit die ik nu kan geven in mijn begeleiding past goed bij mijn werkwijze. Maatwerk leveren en zorg dragen dat ieder kind en volwassene zich gehoord en geholpen voelt. Opvoeden is niet altijd even makkelijk. Specifiek bij jonge kinderen loopt u met vragen rond en weet u niet wat u moet doen. Zelf ben ik moeder van 2 jonge kinderen (5 en 1 jaar). Beide bevallingen heb ik als pittig en heftig ervaren. Dit was voor mij de reden om wat te betekenen voor andere ouders die worstelen met alle gevoelens rondom de zwangerschap, bevalling en het jonge kind.

Ik ben afgestudeerd aan de Radboud universiteit Nijmegen als orthopedagoog NVO en heb de specialisatie in Infant Mental Health en Theraplay.

 

 

Let op: Het is niet mogelijk om bij de praktijk stage te lopen als orthopedagoog of pedagogisch hulpverlener. Hiervoor hebben wij onvoldoende tot ons beschikking om dit te kunnen bieden.

© Kinderpraktijk Eindhoven 2022 Design door Thomas Vink Webdesign